Even voorstellen

Ik ben Kim van Dijk, 45 jaar en trotse eigenaar van Trimsalon Qwispel. Samen met mijn lieve vriend Tonnie en drie van onze kinderen wonen we in een mooie woonboerderij in Alting. De oudste woont al op zichzelf. De woonboerderij zijn we aan het verbouwen en de salon staat bij ons op het erf omringd door onze lieve paarden, hertjes en lama’s !

Ik was als Marketingspecialist multi-media aan het werk voor bibliotheek, bioscoop en theater. Een leuke en gevarieerde baan in een leuk team. Toch merkte ik na een paar jaar dat de hele dag op kantoor achter een pc niet meer bij mij paste. Ik wilde iets anders. Dus na 23 jaar gestopt. Toen een klein jaartje druk geweest met de dieren en de verbouwing. En besloten om hondentrimster te willen worden. Dus gelijk naar een leuke en goede opleiding gezocht en aangemeld. Met veel enthousiasme en passie ben ik sindsdien elke dag met dit vak bezig.
Zelf hebben we drie hondjes, Bella ( Boxer/ Stafford), Ace ( Flat-Coaten Retriever / Landseer) en Koos ( Australian Labradoodle).

Ik vind het heerlijk om hondjes te mogen trimmen en doe dit met heel veel liefde en plezier.
Ieder met z’n eigen karakter maar allemaal even dierbaar.

Mijn doel en streven is: dat iedere hond die bij mij komt, zich fijn en welkom voelt, zodat ze knap en blij de salon verlaten!🤍

Kim🐾